Skip to content
Menu
Werkwijze

Werkwijze Hoe werk ik?

Mijn werkwijze draait vooral om maatwerk. Iedere website, onderneming en ondernemer is anders. Wat zijn jouw doelen voor de website? Waar kom je vandaan, waar wil je heen en welke middelen zijn er beschikbaar om dit te bereiken? Na een kennismakingsgesprek zal ik aan de hand van de doelen een SEO analyse maken van de website en op basis hiervan een strategie opstellen. 

Ik begin met het laaghangende fruit, dit zijn in de meeste gevallen technische optimalisaties. Vervolgens maak ik een analyse van website en interne linkstructuur. Zijn de belangrijkste pagina’s goed bereikbaar of staan ze te diep op de website? Kunnen klanten en zoekmachines deze pagina’s goed bereiken? 

Zoeken

En dan?

Na de eerste SEO optimalisaties zullen we indien gewenst een sidetraject starten voor het linkprofiel. Hoe populair ben je online?

Zoals eerder aangegeven is elk SEO traject maatwerk. Waar ik me voor klant A vooral richt op On-page optimalisaties richt in me voor klant B misschien wel vooral op technische optimalisaties en voor klant C op het linkprofiel.

Transparantie en open communicatie zijn naar mijn mening één van de belangrijkste elementen in een succesvol SEO traject. Wat zijn de mogelijkheden met de beschikbare middelen en hoe kunnen we deze optimaal benutten. Ook met een klein budget kun je veel resultaat behalen.

Meer weten over mijn werkwijze en wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik kijk graag met je mee naar de website en de mogelijkheden.

Jouw website ook omhoog in Google? 

Ik help je graag verder met een advies op maat, SEO analyse en/of een zoekwoordenonderzoek. Wil je jou SEO volledig uitbesteden? Neem contact met me op voor een passende offerte.