Skip to content
Menu

SEO Traject

Een volledig SEO traject op maat. Op basis van een SEO analyse stel ik een strategisch plan op gericht op de belangrijkste zoekwoorden en beschikbare middelen. Dit plan zal ik gaan uitvoeren en elke maand herevalueren.

SEO Analyse

Een SEO Strategie begint met een SEO analyse. Waar sta je nu? Zit je website SEO technisch goed in elkaar? Hoe sterk is de autoriteit van je website ten opzichte van je concurrenten en op hoeveel zoekwoorden wordt je gevonden? En misschien nog wel belangrijker haal je met deze zoekwoorden de juiste mensen op je website binnen? Met een SEO analyse maak ik de gehele SEO van je website inzichtelijk. 

Zoekwoordenonderzoek

Wil je graag weten welke zoekwoorden je moet gaan targeten in je content, hoeveel maandelijks zoekvolume deze hebben en welke relevante zoekwoorden je kunt gaan toepassen? Op basis van vastgestelde doelen doe ik een zoekwoordenonderzoek met pagina’s. Voor deze zoekwoorden zoek ik een relevante pagina op de website waarop ze getarget kunnen worden.

SEO strategisch adviesrapport

Heb je mensen inhouse beschikbaar voor de uitvoering van een SEO adviesplan? Vraag dan een SEO adviesplan aan. Ik maak een analyse van de huidige situatie van de website. Op basis van de vastgestelde doelen en beschikbare middelen stel ik een adviesrapport op.

Linkbuilding

Staat de SEO van je website sterk en wil je je voor nu alleen gaan richten op linkbuilding? Ook hier kan ik je mee helpen. Na een analyse van het huidige linkprofiel en het linkprofiel van de concurrentie kom ik met een plan. Deze kan ik in overleg uiteraard ook gaan toepassen.

Concurrentieonderzoek

Wie zijn jouw online concurrenten op het gebied van SEO? Op welke zoekwoorden worden ze gevonden en halen ze verkeer binnen en welke van deze zoekwoorden target jij nog niet op je website? Of te wel welke kansen zijn er nog? Daarnaast kijk ik in een concurrentieonderzoek naar de sterkte van de concurrent en jouw sterkte. Op basis hiervan geef ik een advies over content creatie en wellicht linkbuilding. 

SEO teksten 

Je weet waarschijnlijk wel dat sterke SEO teksten erg belangrijk zijn voor de vindbaarheid van je website. Deze teksten kunnen blog artikelen zijn maar ook content op een dienstenpagina, productomschrijven, je homepage of categorieomschrijvingen. Maar het schrijven van SEO teksten is ook erg tijdrovend en menig organisatie komt er simpelweg niet aan toe. Ik help je hier graag mee verder. 

SEO Contentplanning

Een goede contentplanning geeft je richting en focus. Je kunt vooraf op basis van een SEO- en concurrentieanalyse bekijken welke onderwerpen interessant zijn voor jouw organisatie en deze plannen. Dit scheelt wekelijks zoeken naar onderwerpen en geeft je een stok achter de deur om de content te gaan schrijven. Ik kan je helpen deze planning op basis van SEO op te stellen zodat je het meeste haalt uit jouw beschikbare tijd. 

 

Jouw website ook omhoog in Google? 

Ik help je graag verder met een advies op maat, SEO analyse en/of een zoekwoordenonderzoek. Wil je jou SEO volledig uitbesteden? Neem contact met me op voor een passende offerte.